Placinta cu mere

de luminita20_2006 in Dulciuri, 24 Noi 2010 | 5416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg mere
  • - foi placinta
  • - unt
  • -6 linguri zahar
  • - scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere:

Se dau merele prin razatoare, se incinge o tigaie se pune untul ~100 gr unt se pun merele si zaharul si se calesc si scortisoara. Foile se impart in trei se pune prima transa de foi se ung cu unt se pune jumatate din cantitatea de mere apoi iarasi foi restul de mere si dupa care restul de pui. Se da la cuptor pana se rumeneste se scoate si se pudreaza sau se face un sirop din cata apa ata si zahar si se toarna peste placinta fierbinte.

se decoreaza cu o crema de ciocolata si pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

luminita20_2006 1

24.11.2010, 19:17

asa e corina

ionix 1

24.11.2010, 19:19

dacă-i cu mere atunci îmi place

nadina73 1

25.11.2010, 00:36

place mult la noisuper buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "rasturnata", cu mere